پارتيشن اداری

پارتيشن

كابين بندي، ميزهاي كابين دار، كابين هاي اداري و يا پارتيشن يك فضاي كاري نيمه محصور است كه از فضاي كاري كناري بوسيله پارتيشن كه معمولا” بلنداي آن 6-5 فوت (1.5-1.8متر) است جدا شده است. هدف پارتيشن بندي اين است كه كارمندان را از مناظر و صداهاي يك فضاي كاري باز كه ممكن است تمركز آنها را به هم بزند ايزوله كند. پارتيشن ها از عناصر مدولار مانند سطوح كار،كمدهايي در بالاي سر، كشو و قفسه بندي كه مي تواند بسته به نياز كاربر تنظيم شود ،تشكيل شده است و نصب وراه اندازي آن به طور كلي توسط افراد حرفه اي انجام مي شود ولي در بعضي موارد تغييرات اجزاء مي تواند توسط كارمندان انجام شود.

براي اولين بار طرح پارتيشن اداري توسط طراح شركت هرمان ميلر ، “رابرت پروسپت” ساخته شده است و درسال 1967 به نام اكشن آفيس 2 معرفي شده است. اگر چه پارتيشن معمولا” به عنوان نمادي براي ساختار مدرن اداري ديده مي شود ولي همچنين به كارمندان، درجه بالاتري از حريم شخصي و خصوصي در مقايسه با فضاي كار قبلي مي دهد كه در آن ميزها در رديف هاي كنار هم در فضاي باز قرار داشتند.
وجه متمايز مثبت ميزهاي پارتيشن اين است كه به كاربران آن گزينه هايي براي سفارشي سازي آن را مي دهد كه قابل مقايسه با ديگر مبلمان اداري در گذشته و حال نيست. پارتيشن مي تواند تمام ديوارهاي اطراف كارمندان را به سطوح كاري كارا تبديل كند.براي اينكه تمامي اين ديوارها قابل دسترسي هستند و همه آنها داراي سوراخ و با قلاب هايي براي گذاشتن قفسه هاي كوچك، تابلو اعلانات و يا ديگر وسايل و عناصري كه قبلا” به صورت افقي روي ميز قرار مي گرفتند را مي توان به سطوح عمودي نقل مكان داد.

 

تاریخچه پارتیشن اداری در ایران

اگر به تاریخچه پارتیشن های اداری در ایران نگاهی بیندازیم در ابتدا یک شرکت برگزار کننده نمایشگاه های بین المللی یک سیستم پارتیشن مدولار اداری برای جدا سازی غرفه های نمایشگاهی خود ابداع کرد و این سیستم از اولین پارتیشن های تولید انبوه در ایران به شمار می آید که در بسیاری از شرکت ها و ادارات نیز مورد استفاده قرار گرفت .

این سیستم از پارتیشن ها دارای سرعت بالایی در نصب و جمع آوری بودند ولی به علت اینکه از ابتدا برای برگزاری نمایشگاه طراحی شده بودند طول عمر کوتاهی داشتند و می بایست هراز چندگاهی مورد باز بینی قرار می گرفتند. این نوع پارتیشن ها از یک سازه آلومینیومی همراه با ترکیبی از ام دی اف همراه بود که قطر کم آن و عدم تطابق ام دی اف و آلومینیوم از مشکلات پارتیشن های مذکور به حساب می آمد.

بعد از چند سالی که از عمر پارتیشن های فوق گذشت یک شرکت ایرانی اقدام به طراحی و ساخت پارتیشن های تمام ام دی اف نمود . طراحی این سیستم از پارتیشن های اداری به صورت یک سری تایل های منظم بود که با ژوئن از هم جدا می شد. درتقسیم بندی پارتیشن های مذکور بیشتر از ام دی اف و کمتر از شیشه استفاده می گشت و روش ساخت ابتدایی آنها امکان تغییر و جابجایی را از کاربر سلب می نمود که این مورد بسیاردردسرساز بود. از دیگر مشکلات به وجود آمده،عدم بکارگیری آنها در طول های بلند و تاریک بودن راهروها به لحاظ کم بودن شیشه ها و نیز شکننده بودن باطومی پرده مورد استفاده قرار گرفته در بین جداره های پارتیشن  محسوب می شد.

با گذشت زمان و تلاش طراحان، این نوع پارتیشن ها شکل بهتری به خود گرفتند و به شکل منظم در تمام قسمت های پارتیشن ، پنجره هایی از دو جداره شیشه با پرده کرکره طراحی شد. در این نوع طراحی به خاطر جلوگیری از شکست های ناگهانی شیشه می بایست تا ارتفاع 100 سانتی متری از سطح زمین را با ام دی اف می مهار می کردند . این نوع پارتیشن های اداری شکل کامل تری نسبت به طراحی قبلی داشت ولی هنوز اشکالاتی در آن دیده می شد به طور مثال با وجود این که در همه قسمت ها شیشه وجود داشت ولی نوردهی آن هنوز کم بود و اشکالاتی درساخت پرده های داخل آن دیده می شد.

با پیشرفت تکنولوژی و تامل بیشتر بر روی طرح های قدیمی، تا حد ممکن نواقص طرح های قدیمی پارتیشن های ام دی اف را بر طرف شد و به شکل امروزی در دسترس کاربران قرار گرفته شد . استفاده از شیشه های تمام قد ، پرده های ولومی ، قابلیت جابجایی ، تغییر فرم چینش و ساخت و نصب سریع از جمله نکات قدرت این نوع پارتیشن ها به حساب می آید.

جدید ترین نوع پارتیشن موجود در بازار ایران پارتیشن های آلومینیومی می باشند ولی با شکلی متفاوت تر از قبل. این نوع از پارتیشن ها بر اساس یک سری پروفیل آلومینیومی همراه با شیشه می باشد که قسمت هایی از آن در ایران تولید شده و اتصالات آن از کشور آلمان وارد می گردد .این مدل در اصل دو جداره تولید می گردد ولی به صورت تک جداره نیز قابل اجراست . شیشه های سکوریت ،عایق صوتی برودتی ، یراق الات مخصوص و درب های تمام شیشه علاوه بر زیبایی از مشخصه های این مدل از پارتیشن ها می باشد.

نقش پارتیشن در دکوراسیون داخلی

پارتیشن در دکوراسیون اداری نقش قابل توجهی دارد . نقش پارتیشن در دکوراسیون اداری و امكاناتي كه استفاده از پارتيشن اداري ايجاد مي كند علاوه بر افزايش كارايي محيط تاثير بسزايي نيز بر روي دكوراسيون اداري دارد.

درگذشته، بیشتر ادارات دفترکار اختصاصی برای کارمندان شان داشتند. با وجود این که این امر، محیط کاری خوبی را به دور از هرگونه مزاحمت برای آنهایی که نیاز به فکر کردن در مورد کارهای مهم دارند، فراهم می سازد؛ آنها را ازهمکارانشان جدا می کند. این کار باعث قطع رابطه با دیگرهمکاران وعدم تعامل میان کارمندان می شود . دفترکاراختصاصی ممکن است حریم خصوصی خوبی را ایجاد کند ولی باعث جدایی افراد از یکدیگر شده که نهایتا” منجربه تاثیر منفی درمحیط کاری می گردد. اگر چه همه کارمندان تا حدی خواهان حریم خصوصی هستند، دوست دارند با دیگرهمکارانشان نیز تعامل داشته باشند . این امر به آنها آرامش می دهد و فشار کار را کمتر می کند. دفتراختصاصی دراین زمینه ها کارآمد نیست. دراین موارد بهترین گزینه تهیه اطاقک اداری (پارتیشن اداری) برای آنهاست. اساسا” این اطاقک ها پایگاه های کاری هستند که به صورت تفکیک شده کنارهم قرار می گیرند تا برای کارمندان استقلال نسبی فراهم کنند وهمچنین به آنها امکان تعامل با همکارانشان را نیز بدهند. این بخش ها دارای پارتیشن هایی با ارتفاع گوناگون می باشند. هنگامی که یک اداره دارای محدودیت درفضا وغیره است این پارتیشن بندی ها گزینه ی خوبی برای استفاده می باشند.

در دکوراسیون داخلی یک فضا گاهی نیاز داریم از یه اتاق با چند کاربری مختلف استفاده کنیم، می توانیم یک فضای بزرگ را به چند قسمت تقسیم کنیم به طوری که این قسمت ها به طور کامل از هم جدا نشوند بلکه تنها عملکردشان از یکدیگر متفاوت شود. این جداسازی عملکردی به وسیله ی پارتیشن یا همان جداکننده ها صورت می گیرد. با یک انتخاب هوشمندانه می توانید پارتیشنی انتخاب کنید که علاوه بر جداسازی، فضای اضافه نیز برای شما ایجاد کند.

مديران با استفاده از پارتيشن مي توانند بر اساس تعداد پرسنل هر واحد و سليقه خود به تقسيم بندي محيط كاري بپردازند . پارتیشن ها با تعبیه فضاهایی برای عبورسیم ها بدون ایجاد بریدگی در میز عرضه می شوند که ظاهر تمیزی به آن می دهند.

امكان انتخاب رنگ و تركيب آن با ديگر محصولات مرتبط مانند مبلمان اداري ، پارتیشن ، کابینت و … يك محيط دنج و به دور از شلوغي را براي پرسنل ايجاد مي كند.

يك تصميم صحيح و درست در گرو توجه به نظرات مشاوران طراحي داخلي و انتخاب درست پارتيشن اداري و استفاده از رنگهاي همگون است . پارتیشن ها میتوانند ظاهری حرفه ای داشته باشند و به علاوه با رنگ بندی دفترهمخوانی داشته و محیط گرمی را برای کارمندان فراهم آورد.

از آنجايي كه رفت و آمد مشتريان و تحت تاثير قرار دادن آنها بسيار براي مديران مهم است توجه به دكوراسيون داخلي اداري بسيار اهميت دارد ، چون قطعا رابطه مستقيمي با ميزان فروش دارد به همين علت است كه هزينه زيادي در اين بخش صورت مي گيرد.

مراحل پارتیشن بندی یک فضای اداری

اگر بخواهیم یک تفسیر کلی در خصوص پارتیشن بندی اداری داشته باشیم می توان گفت تفکیک فضاهای اداری برای بالا بردن راندمان کاری هر دپارتمان از یک مجموعه کاری مورد استفاده قرار می گیرد. این تفکیک فضا مستلزم نکاتی است که هر کدام لازم و ملزوم یکدیگرند . استفاده از پارتیشن ها بصورت تک و یا دوجداره با توجه به کاربری آنها از جمله این نکات می باشد.

1- بازدید اولیه:

اولین مرحله ، بازدید از محل مورد نظر و برداشت متره فضا می باشد . در این مرحله کارفرما نیاز های خود را درخصوص فضا های مورد نیاز ، تعداد پرسنل و نوع چینش آنها مطرح می نماید . در قسمت برداشت اولیه کارشناسان قسمت هایی همچون ورودی ها، پنجره ها (بعنوان مدخل نور) ، اوکابه پنجره ها (برای اتصال پارتیشن به دیوار) ، طرح و جنس سقف (در پارتیشن های متصل به سقف) ، سرمایش و گرمایش ، هوا سازها و در آخر مسیر های حمل قطعات پارتیشن ها به محل نصب را مورد بررسی قرار می دهند.

2- طراحی:

در مرحله طراحی پس از ترسیم پلان فضا های مورد نظر با در نظر گرفتن تمامی نیاز های اعلام شده توسط کارفرما ، پارتیشن بندی فضا به صورت دو بعدی مورد بررسی قرار می گیرد . از مهم ترین نکات مورد نظر در این مرحله تحلیل مسیر های تردد ، ابعاد راهرو ها برای دسترسی کاربران و کاربری منطقی اتاق ها براساس نیاز پرسنل می باشد. در برخی از موارد که بدلیل عدم امکان اجرای خواسته های کارفرما در فضاهای موجود طراحی دچار نقص می گردد ، طراحان اقدام به ترسیم نقشه هایی به صورت پیشنهادی با بالاترین استفاده بهینه از فضاهای موجود می نمایند و بصورت کامل در اختیار کارفرما قرار می دهند .

3- تایید طراحی و تعیین رنگ:

در این مرحله پس از بررسی کامل طرح ها توسط کارفرما و تعیین طرح نهایی که در آن متره نهایی و تعداد درب ها به صورت کامل مشخص شده ، برآورد قیمت به کارفرما اعلام می گردد . تعیین رنگ ام دی اف نیز در این مرحله صورت می گیرد .

4- چک سایز نهایی:

چک سایز نهایی به منظور کنترل در تطابق اندازه های موجود در نقشه ها با فضای موردنظر جهت اجرای پارتیشن اداری انجام می گیرد . قطر دیوارها ، ابعاد داکت های برق و جنس سقف ها برای اتصال پارتیشن از نکات مهمی است که می بایست هنگام چک سایز به دقت بررسی گردد. برای بالا بردن دقت در اجرای پارتیشن بندی ، کلیه جزئیات موجود در نقشه ها بر روی زمین ترسیم می گردد تا کامل ترین و با کیفیت ترین پارتیشن در دستورکار بخش اجرایی این مجموعه قرار گیرد .

5- ساخت پارتیشن های اداری:

در این مرحله ساخت پارتیشن های اداری انجام پذیرد . پس از برش و آماده سازی ، قطعات مختلف از جمله    ام دی اف ها ، پرده و شیشه ها بسته بندی شده و برای حمل آماده می گردد .

6- نصب:

نصب بعنوان آخرین مرحله در اجرای پارتیشن بندی یک فضای اداری محسوب می گردد . با توجه به اینکه نصب از مهمترین و دشوارترین قسمت های پارتیشن بندی اداری می باشد .

 

خصوصیات کلی پارتیشن

  • ساختار کلی پارتیشن شامل ستون ها و پنل هایی که  بسته به متریال می تواند از آلومینیوم ، mdf ، شیشه و حتی چوب باشد.
  • در پارتیشن ام دی اف معمولا از نوار های pvc جهت پوشش لبه های کار استفاده می شود.
  • قابلیت ترکیب متریال های مختلف مانند شیشه و ام دی اف در اکثر پارتیشن ها وجود دارد.
  • بر روی شیشه پارتیشن می توان از طر حهای مختلف مانند لوگو و غیره استفاده کرد.
  • استفاده از پرده کرکره ولومی نیز در پارتیشن های دوجداره معمول است.
  • معمولا پنل پارتیشن با عرض 90 و قطر بین 10 الی 15 و ارتفاع 200 الی 210 سانتی متر ساخته می شود.

پارتیشن تک جداره

ساختار پارتیشن تک جداره دارای یک جداره با اسکلت باریک و بسیار ظریف بوده و جداره های آن قابلیت آگوستیک ندارند و در فضاهایی استفاده میشود که استفاده از پارتیشن دو جداره یا فریم بزرگ پارتیشن شیشه ای امکانپذیر نمی باشد . این پارتیشن در انواع و مقاطع مختلف در بازار تولید میگردد و تعدادی از آنها به هیچ وجه استاندارد نبوده و در مقایسه با حداقل قابلیت پارتیشن اداری که یک دیوایدر محسوب میگردد نیز مشکلات عدیده ای دارند. محدودیتهای فنی ، استفاده از این پارتیشن را بسیار محدود کرده و با پیدایش طرح های پارتیشن دو جداره و پارتیشن های فریم الومینیوم استیل مقطع بزرگ، پارتیشن تک جداره فریم قدیم بازار خود را از دست داده است.

انواع پارتیشن تک جداره

پارتیشن های تک جداره معمولاً با استفاده از یک پانل ام دی افی، شیشه ای یا آلومینیومی ساخته می شوند؛ بنابراین چون این نوع پارتیشن تنها متشکل از یک پانل است؛ عایق صدا و صوت نیست. ولی نحوه طراحی فریم انواع مختلف پارتیشن تک جداره به گونه ای است که بتوان قفل و یراق روی این نوع پارتیشن نصب کرد.     یکی از مدل های رایج پارتیشن تک جداره با استفاده از یک پانل ام دی افی ۱۶ میلیمتری تهیه می شود. اگرچه پارتیشن های تک جداره کلاً عایق صوت و صدا نیستند اما میزان نارسایی پارتیشن تک جداره ام دی اف نسبت به سایر مدل ها بیشتر است؛ علاوه بر این پارتیشن تک جداره ام دی اف تاثیر بسزایی در خلق یک فضای خصوصی و کاملاً پوشیده دارد. همچنین می توان با ابزار زدن سطوح این نوع پارتیشن تک جداره، نمایی زیبا ایجاد کرد و پارتیشن را به یکی از لوازم دکوراتیو محیط تبدیل نمود.

علاوه بر ام دی اف، استفاده از شیشه ۶ میلیمتری نیز در ساخت پارتیشن تک جداره شایع است. پارتیشن تک جداره شیشه ای هیچ کمکی به پنهان کردن فضای موردنظر یا جلوگیری از عبور صدا و حرارت نمی کند اما تاثیری شگرف بر سطح روشنایی محیط و کاهش مصرف برق دارد. همچنین این نوع پارتیشن تک جداره، نمایی مدرن و امروزی به ارمغان می آورد. اگرچه پارتیشن شیشه ای مانند پارتیشن ام دی اف منجر به حفظ حریم خصوصی نمی شود اما شیشه برعکس ام دی اف دچار پوسیدگی یا موریانه خوردگی نمی شود. ضمناً برخلاف پارتیشن دو جداره شیشه ای، نصب پرده کرکره ای در پارتیشن تک جداره شیشه ای امکانپذیر نیست.

پارتیشن تک جداره آلومینیومی، یکی دیگر از مدل های متداول پارتیشن تک جداره است. برای ساخت پارتیشن تک جداره آلومینیوم از یک ورق آلومینیومی ۴ میلیمتری استفاده می شود. این نوع پارتیشن تک جداره امکان طراحی لوگوی مشتری بر روی پارتیشن را می دهد.

مزایا و معایب پارتیشن تک جداره

  • پارتیشن های تک جداره در رنگ ها و ترکیب های متنوعی تولید و عرضه می شوند و در نتیجه هر نوع سلیقه ای را راضی می کنند.
  • پروسه نصب پارتیشن تک جداره خیلی سریع و آسان است.
  • پروسه دمونتاژ پارتیشن تک جداره هم مانند پروسه نصب آن سریع و بی دردسر است.
  • قیمت پارتیشن تک جداره نسبت به پارتیشن دو جداره کمتر است.
  • پارتیشن تک جداره خاصیت آکوستیکی ندارد.
  • پارتیشن تک جداره عایق حرارات و گرما نیست.

پارتیشن دو جداره

پارتیشن دو جداره  برای جلوگیری از مزاحمت های شنیداری و دیداری استفاده میشود ..به منظور ایستایی زیبایی و عایق صوتی و آکوستیک بودن این نوع پارتیشن از مدول های متفاوت استفاده میگردد .ام دی اف مورد استفاده در این نوع پارتیشن 16 میلی و تمام لبه ها با نوار پی وی سی عایق شده است .. ضخامت پارتیشن دو جداره 13 سانتیمتر و ارتفاع آن به صورت کوتاه نیمه بلندوبلند همچنین تا زیر سقف قابل پیاده سازی میباشد. ارتفاع پارتیشن ها به عواملی از جمله گردش هوا و عایق شدن از نظر صوتی میباشد .در پارتیشن دو جداره میتوان از پرده کرکره در میان جداره ها استفاده کردشیشه هایی که دو طرف کرکره استفاده میشوند باعث جلوگیری از نفوذ گرد و غبار میگردد .

پارتیشن دو جداره با MDF های 16 میلیمتری ساخته می شود که تمام لبه های MDF با نوار PVC عایق شده است. ضخامت پارتیشن دو جداره 2/13 سانتی متر می باشد که به صورت کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و همچنین تا ارتفاع سقف اجرا می گردد. ارتفاع پارتیشن ها به عواملی مانند جریان گردشی هوا و عایق شدن از لحاظ صدا بستگی دارد.
در پارتیشن دو جداره از جداره های شیشه نیز به صورت دو جداره استفاده می گردد که ارتفاع استفاده از شیشه ها متناسب با نور موجود در محل و سلیقه مشتریان قابل تغییر می باشد.پارتیشن دو جداره دارای این قابلیت می باشند که می توان از پرده کرکره در بین جدار های شیشه نیز استفاده کرد.

انواع پارتیشن های دوجداره

پارتیشن دوجداره آلومینیومی

این مدل از پارتیشن همان طور که از نامش نیز پیداست دارای ساختار آلومینیومی می باشد. بهترین گزینه جهت استفاده در محیط های مرطوب و محیط هایی که نیاز به شستشو دارند مانند آزمایشگاه ها ، مراکز درمانی و سالن های بهداشتی. از این رو به پارتیشن مطب یا پارتیشن آزمایشگاه نیز معروف هستند.

پارتیشن دوجداره ام دی اف

پارتیشن mdf یکی از معروف ترین نوع از پارتیشن اداری می باشد که از نظر طرح دارای تنوع بالایی بوده و نسبت به پارتیشن آلومینیومی از قیمت مناسب تری برخوردار است. در پارتیشن اداری ام دی اف قابلیت ترکیب ام دی اف و شیشه بخوبی محیاست و این امر باعث شده تا این مدل از تنوع طرح و رنگ بالا برخوردار شود.

پارتیشن دوجداره شیشه ایی

پارتیشن شیشه ایی یا پارتیشن فریم لس سبکی نو در پارتیشن دوجداره اداری به شمار می آید . ساختار اصلی این نوع پارتیشن از شیشه 10 میلیمتر نشکن تشکیل شده است که تنها فریم در برگیرنده اصلی آن از آلومینیوم یا فلز می باشد.
درب پارتیشن های شیشه ایی نیز از همان متریال شیشه استفاده شده و فقط از یراق آلات خاصی برای لولا و دستگیره استفاده می شود.

مقایسه پارتیشن ام دی اف (MDF) و شیشه ای

پارتیشن ام دی اف(MDF) و شیشه ای از لحاظ ظاهری با هم بسیار متفاوت هستند.
قطر پارتیشن ام دی اف(MDF) 13سانت و پارتیشن شیشه ای 10میلیمتر می باشد که مسلماً در اشغال کردن فضا تاثیر بسزایی دارد.
پارتیشن شیشه ای در قیاس با پارتیشن ام دی اف(MDF) از لحاظ عایق بودن صدا بسیار کارآمدتر است.

پارتیشن ام دی اف(MDF) با استفاده از پرده کرکره و ولوم این امکان را به مشتری می دهد که بتواند نور محیط را کنترل کرده و به اصطلاح سایه روشن نماید.
در پارتیشن شیشه ای امکان کنترل نور به صورت متغیر وجود ندارد اما از لحاظ زیبایی با استفاده از شیشه ساتینا، سندبلاست و یا نصب استیکر جلوه زیبایی به این نوع محصول می دهد.استیکرها و طرح های گرافیکی آن به حدی گسترده هستند که می توان رنگ شیشه را نیز تغییر داد.

پارتیشن ام دی اف(MDF) را می توان درارتفاع های متفاوتی اجرا نمود در صورتی که در پارتیشن شیشه ای این امکان وجود ندارد و لزوماً باید بصورت کامل و تا سقف اجرا گردد.
در پارتیشن ام دی اف(MDF) از درب بازشو به همراه لولا استفاده می شود.قابل ذکر است درب ریلی در این محصول قابل اجرا نمی باشد.از سوی دیگر در پارتیشن شیشه ای از درب ریلی استفاده می شود که یکی از مزایای اصلی آن ایجاد کمترین سطح اشغال فضای موردنیاز برای بازشو درب را می توان در نظر گرفت.

درب بازشو به همراه لولا :

درب ریلی :

در پارتیشن ام دی اف(MDF) با توجه به تنوع در رنگ و طرح های مختلف این امکان به مشتری داده خواهد شد که با قدرت انتخاب بالا پارتیشنی زیبا و همگون با محیط را انتخاب کند.
در مبحث عایق بندی صدا ، پارتیشن های ام دی اف دوجداره نیز دارای استاندارد بالا و مطلوبی می باشند.
هر دو نوع پارتیشن فوق با کیفیت، زیبا و مناسب با محیط اداری جهت تفکیک و بهینه سازی فضای کارمندان می باشند .

مزیت های پارتیشن دوجداره نسبت به نوع تکجداره

  • پارتیشن دوجداره نمای بسیار بهتر و زیباتری دارد.
  • پارتیشن دوجداره بسیار پایدارتر بوده و بدون اتصال به دیوار یا سقف قابل نصب میباشد.
  • پارتیشن دوجداره با توجه به پروفیل محکم تر و عریض تر استحکام ضربه و خمشی بالاتری دارد.
  • پارتیشن دوجداره قابلیت نصب پرده کرکره دارد ولی نوع تکجداره این امکان را به مشتری نمیدهد.
  • پارتیشن دوجداره قابلیت داکتینگ و عبور کابل های شبکه و برق را از بین دوچدار پارتیشن و بصورت کاملا نامرئی دارد ولی نوع تک جداره این امکان را ندارد.
  • پارتیشن دوجداره قابلیت آکوستیک شدن دارد و در صورت استفاده از فوم سایلنت بین جداره ها میتواند تا ۸۰% صداهای محیطی را جذب نماید.
  • از لحاظ نصب و جابجایی دونوع پارتیشن تقریبا شرایط مشابهی دارند.
  • در پارتیشن دوجداره دست طراح بازتر هست تا با بکاربردن پرکننده های فانتزی نمای هنری تری به محیط و دفتر کار مشتری بدهد.
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *